Ontdek onze merken

Op zoek naar een auto of bedrijfswagen voor zakelijke of particuliere shortlease? Bij Broekhuis Shortlease heeft u de ruime keuze uit diverse merken. Kiest u voor een Audi, BMW, Peugeot of Volkswagen? Ontdek hieronder per merk het aanbod en vindt de shortlease auto of bedrijfswagen die bij u past!

Wilt u een auto shortleasen waarmee u stijlvol voor de dag komt? Eentje die beschikt over premium-rijeigenschappen? Dan maakt u met een Audi een goede keuze.

Kiest u voor het shortleasen van een BMW, dan kiest u voor maximaal rijplezier. Iedere BMW onderscheidt zich door zijn sterke prestaties en sportieve rijeigenschappen.

Zoekt u een betrouwbare auto voor zakelijke of private shortlease? Dan maakt u met een Fiat een goede keuze, dankzij het toonaangevende aanbod aan busjes en bedrijfswagens.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke auto voor zakelijke of private shortlease? Kies dan voor de betrouwbaarheid, goede wegligging en hoge mate van comfort met een Ford.

Wilt u een auto shortleasen die premium-kwaliteit combineert met het typische ‘go-kart gevoel’? Shortlease dan een MINI waarmee u gegarandeerd geniet van elke kilometer.

Wilt u zakelijk of privé een auto shortleasen met een hoog niveau aan comfort? het merk Peugeot staat bekend om zijn winnende designs en uitgekiende modellenaanbod.

Zoekt u een auto voor zakelijke of private shortlease, dan maakt u met een SEAT een uitstekende keuze. De auto’s staan bekend om sportieve designs en sterke prestaties.

Zakelijke of private shortlease van een ŠKODA is altijd een goede keuze. ŠKODA’s zijn echte ruimtewonderen, met veel interieur- en kofferbakruimte.

Zakelijk of particulier shortleasen? Kies dan voor een Volkswagen, die bekendstaat om zijn hoge kwaliteit, fijne rijeigenschappen en zakelijke uitstraling.

Zoekt u een betrouwbare en efficiënte bedrijfswagen voor zakelijke of private shortlease? Dan zit u met een solide bedrijfswagen van Volkswagen helemaal goed.