10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig hulpvaardig team! "

"De manier waarop de medewerkers van Broekhuis ons hebben geholpen en benaderd, is uiterst positief te noemen: *meedenkend *emphatisch *klantvriendelijk (zelfs nog een attentie mogen ontvangen voor mijn verjaardag!) Kortom: KLASSE! Bedankt!"

2022-01-12 | Trees Dovianus Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice"

"Zeer goede kwalteit en hele vriendelijke bediening."

2021-10-28 | Jos Autoverhuur Alkmaar

9

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"aardig,goed, vriendelijk, perfecte service!!!!! Ga zo door!"

2021-08-09 | Emmy bartels Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd behulpzaam"

"Uitstekend"

2021-04-04 | Anton Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en eerlijke "

"Gewoon goed en ze doen wat ze beloven."

2021-04-03 | Patrick Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer Goed"

"Zeer Goed"

2021-03-30 | Leon Autoverhuur Alkmaar

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Prima auto, goed onderhouden. Goede service. Fijn dat ik de auto ook op zondag kan inleveren."

2021-03-22 | R. Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Flexibel, goede dienstverlening"

"Afspraak kon makkelijk verzet worden. Auto was in orde, snelle afhandeling, goede prijs."

2021-03-17 | Paul Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hier hier je vlot een auto uit jonge vloot."

"Prima geregeld, vlotte service en je bent zo de weg op ! Ook terug storten borg erg snel afgewikkeld."

2021-03-10 | eric swaalf Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Excellent "

"Excellent service and super efficient way to hire a car. Would definitely recommend to others and will be using the service again. Cheers, David"

2021-03-10 | David Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed."

"Altijd goed en Mehmet denkt altijd met je mee. Betrouwbaar en perfecte service."

2021-03-07 | Jos Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"De service en klantvriendelijkheid zorgt ervoor dat ik altijd bij Broekhuis terug kom."

"Met alle complimenten aan Mehmet. Hij helpt je altijd met mee denken welk vervoersmiddel bij je past. Super vriendelijk en altijd eerlijk. Top vent."

2021-03-03 | Piet Autoverhuur Alkmaar

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Gebrekkige service"

"De verhuur van de Volkswagen Golf was prima in orde. Goede auto. Maar....het terugkrijgen van mijn € 250,- borg verliep minder goed. Een maand lang heb ik moeten bellen, waarbij telkens werd gezegd dat het al terugbetaald was. Daar werd zelfs een retourbon van getoond. Gelukkig kon de bank bevestigen dat dit nooit was gebeurd. Tenslotte is er na een maand terugbetaald. Borg reserveer je op een creditcard. Je haalt het er pas vanaf als daar aanleiding voor is. Doet iedere verhuurder. Helaas maakt Broekhuis het nodeloos ingewikkeld en is de interne communicatie slecht."

2021-03-03 | G.F. Gritter Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service en communicatie "

"Vrijdag gebeld voor Een A6 ivm uitvaart als volg auto. Vriendelijke dame aan telefoon. De A6 stond picobello voor ons klaar. Zeer tevreden over snelle communicatie, complimenten hiervoor."

2021-03-02 | Henk Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top: vriendelijk, flexibel, en efficiënt"

"mijn audi is gestolen, en derhalve heb ik twee types in de verhuur uitgeprobeerd, alles ging van een leien dakje, vriendelijk en flexibel geholpen !!"

2021-02-23 | Irene Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen, voordelige prijs. "

"Een busje gehuurd om meubelen mee te verhuizen. Bij het ophalen werd ik goed geholpen, duidelijke uitleg. De prijs voor het huren van deze auto (24 uur) vond ik ook zeer voordelig. Zal hier zeker vaker huren als ik weer een auto nodig heb!"

2021-02-20 | Kim Autoverhuur Alkmaar

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima rit "

"Gewoon prima"

2021-02-13 | Orpheo Autoverhuur Alkmaar

7

Daarom ben ik enthousiast

"Snel geregeld, fijne auto en digitaal alles prima voor elkaar. Service plus"

"Prima geregeld, en snel op weg als je even vervoer nodig heb."

2021-02-13 | Marcel Autoverhuur Alkmaar

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles ging vlekkeloos"

"Goede service"

2021-02-09 | David Jonckheer Autoverhuur Alkmaar

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Heel fijn om een auto te kunnen huren zo dicht bij huis. Heel professioneel geholpen."

2021-02-02 | July Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijn en professioneel bedrijf"

"Keurige medewerkers en auto’s!"

2021-02-02 | Pascal Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prijs / kwaliteit meer dan goed!"

"Vanaf het maken van de reservering tot aan het inleveren van de auto is de service echt top! Auto schoon en netjes en met volle tank ontvangen."

2021-02-02 | Robert Autoverhuur Alkmaar

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gied"

"Goed prima geregeld"

2021-01-30 | Angela Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect "

"Goed geholpen, spoed auto nodig gehad, Werd geregeld"

2021-01-23 | Berkan Autoverhuur Alkmaar

9

Daarom ben ik enthousiast

"Eenvoudig reserveren, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit"

"Vestiging voor mij dicht bij. Bij fout van mij bij boeking door medewerker vriendelijk gewijzigd. Ook bij reservering upgrade wanneer de gewenste auto niet aanwezig is."

2021-01-18 | Theo Autoverhuur Alkmaar

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Alles prima geregeld en het was een hele fijne verhuis wagen"

2021-01-14 | Edwin Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima services "

"Prima service en goede prijs / kwaliteit verhouding ."

2021-01-13 | Costa Autoverhuur Alkmaar

6

Daarom ben ik enthousiast

"mooie snelle leen auto"

"de contact ervaring was niet zo goed: "we dachten al waar blijft u?" terwijl ze eigenlijk eerst mij zouden bellen ivm leenauto na diefstal aan de balie was er verder ook weinig empathie de auto was verder zeer luxe"

2021-01-13 | Marcel Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Probleemloos naar Parijs en terug gereden. "

"Prima."

2021-01-13 | Willem Autoverhuur Alkmaar

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en auto's! "

"Goede service en auto's!"

2021-01-06 | Miek Hehenkamp Autoverhuur Alkmaar

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Not a good experience at all"

"I took the car on 24th evening till 28th December morning. Everything was fine, however, there were some 'newly found' scratches under the car on return. The scratches were under the bonnet of the car infront of the co-passengers seat. Now there are two things: 1. No-one checks under the car on scratches when someone rents a car 2. When I took the car, it was raining and placed in a dimly lit area. The inspection during the check-in was not near to the inspection happened during the check-out. I was not told to see the under-bed of the car. The only remote way that the bottom of the car can be scratched is if someone parks the car with the front towards the footpath and the face of the car lightly brushes. However, in this case, it cannot be the renter's fault, as it is to do with the low bed of the car. Also, I (kept telling that I) always parked the car with the front towards the street, but I was not heard. If I would have hit a bump or anything, there would be a dent and not mere scratches. I have got an invoice deducting 250 euros for the damage and I feel cheated."

2021-01-06 | Tamoghna Autoverhuur Alkmaar

9

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en vriendelijke service"

"De gereserveerde auto was niet beschikbaar maar zonder meerkosten kreeg ik een uitstekende vervanger. Alle zaken verliepen verder probleemloos. Ik geef nooit tienen, maar nu wel veel sterren."

2021-01-06 | Case Autoverhuur Alkmaar

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, goede service, klantbenadering en afhandeling"

"Prima, goede service, klantbenadering en afhandeling"

2021-01-05 | Peter Strooper Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima bedrijf"

"Goede service, flexibel, vriendelijk"

2021-01-02 | Cornelis Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg gemakkelijk en fijne service"

"Nu voor de tweede keer een auto gehuurd en wederom ging alles zeer gemakkelijk. Auto staat klaar en service is zeer vriendelijk."

2020-12-31 | Ilse Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hartelijk en klantgericht"

"Alles ging goed. Auto prima. Vriendelijke mensen."

2020-12-30 | Pieter Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verhuur ging heel soepel en ze denken prettig mee"

"Ik had gewoon even gebeld aangezien wij met Kerst gingen verhuizen. Ze waren heel flexibel met de verhuur van het busje en dat was erg prettig. Busje zelf was ook echt top."

2020-12-30 | Rick Autoverhuur Alkmaar

7

Daarom ben ik enthousiast

"prima geregelde service"

"Een vlotte heldere en vriendelijke behandeling en een goede service"

2020-12-30 | Hilda Autoverhuur Alkmaar

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super! "

"Zeker aan te raden!"

2020-12-29 | Heidi Autoverhuur Alkmaar

9

Daarom ben ik enthousiast

"zoals altijd weer prima geholpen met een mooie auto"

"Wij huren regelmatig bij Broekhuis Haarlem. We worden uitstekend geholpen, er wordt met de klant meegedacht. De auto's zijn altijd prima in orde. Het is voor ons ideaal om voor een beperkte tijd op betaalbare wijze een veilige auto te kunnen rijden."

2020-12-29 | Frans Autoverhuur Alkmaar

Filteren