Snel en eenvoudig op weg met een gehuurde bedrijfswagen

Staat er een verhuizing op de agenda en heeft u plannen om flink te gaan klussen? Gaat u binnenkort op vakantie en kunt u wel wat extra ruimte gebruiken? Met de Bedrijfswagenverhuur van Broekhuis bent u gegarandeerd gereed voor iedere klus, ongeacht het budget. Wij bieden een breed scala aan gesloten bestelauto’s, verhuisbusjes en bestelwagens met dubbele cabine in uiteenlopende prijsklassen. Meteen een bedrijfswagen huren? Wegrijden in één van de Broekhuis verhuur bedrijfswagens kan eenvoudig, snel en ‘gewoon’ met rijbewijs B.

Combinatie personen en spullen

De bestelwagen met dubbele cabine is wel zo handig en praktisch wanneer u naast extra laadruimte, ook een bedrijfswagen wilt huren voor het vervoeren van meerdere personen. Handig voor speciale dagtripjes, weekendjes weg of vakanties waarbij er een hele lading bagage mee moet. Daarnaast kunnen sportclubs, bands en andere gezelschappen uitstekend uit de voeten met ons aanbod bestelauto’s met dubbele cabine.

Serieus hoge laadvolumes

Gaat het u bij een bedrijfswagen huren vooral om het vervoer van (grote en/of lange) spullen? Dan adviseren we om te kijken naar ons assortiment gesloten bestelbusjes. Hoewel, busjes… Afhankelijk van de wensen hebben we modellen beschikbaar met een serieus hoog laadvolume. Met deze degelijke bedrijfswagens in de verhuur is letterlijk geen enkele uitdaging voor u te groot! Speciale verhuiswagens of bakwagens met of zonder elektrische laadklep staan ondertussen klaar voor elke verhuisklus; groot én klein. Met welke bedrijfswagen kunnen wij u van dienst zijn?

Reserveren en ophalen

Een Broekhuis bedrijfswagen huren? Dat doet u snel en eenvoudig via de online reserveringsmodule op onze website, telefonisch óf per e-mail bij een vestiging naar keuze. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook! Selecteer het gewenste voertuig en geef aan hoe lang u de bedrijfswagen wilt huren. Weet u niet precies welke huurbus bij uw behoefte past? Onze verhuuradviseurs maken graag een gepast voorstel op maat. 
 
Zodra de reservering is gemaakt kunt u de bedrijfsauto bij één van onze vestigingen ophalen. Wij vragen u de volgende gegevens mee te nemen:

  • Een dubbele legitimatie, bestaande uit:
    • Een geldig rijbewijs
    • Een ID-kaart of paspoort
  • Een poststuk ter controle van uw woonadres

De betaling van het huurbedrag en de borg voldoet u bij het ophalen van de bestelbus per pinpas of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico en € 50,- brandstof. Meer informatie omtrent de borg leest u hier.